Biciclistă accidentată grav, la Hunedoara. Intervin echipajele de prim-ajutor (VIDEO)

Biciclistă accidentată grav, la Hunedoara. Intervin echipajele de prim-ajutor (VIDEO)

O copilă care se deplasa cu bicicleta a fost rănită grav, după ce a fost lovită de un autoturism. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 16:50, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Hunedoara. La fața locului s-au deplasat un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Hunedoara și un echipaj SMURD. Victima a fost preluată cu ambulanța pentru a fi dusă la Spitalul Municipal Hunedoara. Fata ar fi acuzat dureri la nivelul craniului și picioarelor.

„Un bărbat în vârstă de 34 de ani care conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazul a acroșat bicicleta condusă de o minoră în vârstă de 15 ani care a încercat să traverseze bulevardul pe bicicletă, prin loc nepermis și fără să se asigure. Ca urmare a evenimentului rutier a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la o unitate medicală”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Minora și șoferul autoturismului sunt din municipiul Hunedoara.

Polițiștii au asigurat desfășurarea în condiții optime a traficului și fac cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, fiind deschis dosar de cercetare penală.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.