Un bărbat de la azilul din Lupeni și-a înfipt o foarfecă în piept. Medicii nu au putut să-i salveze viața

Un bărbat de la azilul din Lupeni și-a înfipt o foarfecă în piept. Medicii nu au putut să-i salveze viața

Un bărbat de 75 de ani, aflat în îngrijire la un azil din Lupeni, a încercat să-și pună capăt zilelor. Acesta și-a înfipt o foarfecă în piept. Bărbatul a fost dus la spital, unde a decedat.

„La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 08:10, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată de către de o angajată a unui azil din localitate despre faptul că un bărbat în vârstă de 75 de ani, aflat în unitatea de îngrijire, și-ar fi înfipt o foarfecă în partea stângă pieptului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Lupeni, apoi transferat la Spitalul din Petroșani, unde a decedat (la data de 24 februarie 2024). Polițiștii fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a avut loc acest tragic incident”, a informat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Potrivit unor surse, bărbatul era conștient când a fost preluat de la azil, a vorbit cu medicii. Din păcate, din cauza leziunilor pe care le-a suferit, medicii nu au putut să-i salveze viața.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.