Elevă de 12 ani dată dispărută după ce nu a mai revenit de la școală

Elevă de 12 ani dată dispărută după ce nu a mai revenit de la școală

O copilă de 12 ani din Petrila a fost dată dispărută la poliție, după ce nu a mai revenit de la școală. Tatăl fetei a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a o găsi.

„La data de 02 aprilie 2024, în jurul orei 00:55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, fiica sa CRISTEA VIORICA REBECA, elevă, în vârstă de 12 ani, domiciliată în orașul Petrila, a plecat dimineața la cursuri și nu a mai revenit până în prezent la domiciliu”, a transmis Carla Strujan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

CRISTEA VIORICA REBECA, la data dispariției, purta un hanorac de culoare neagră, blugi de culoare albastră și pantofi tip sport de culoare albă, având următoarele semnalmente: 1,60 metri înălțime, constituție atletică, părul lung până la bazin de culoare castaniu, ochii căprui, fără semne particulare sau cicatrici.
Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.