SportEuforie la Hunedoara! Corvinul, în finala Cupei României

Euforie la Hunedoara! Corvinul, în finala Cupei României

Stadionul Michael Klein a fost arhiplin la meciul în care Corvinul a bătut echipa adversară, FC Voluntari, ajungând în finala Cupei României. Corbii au jucat spectaculos, până în ultimul minut al meciului, care s-a încheiat cu 3 la 1 în favoarea lor.

”Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a spus Florin Maxim, după finalul meciului. 

Victoria Corvinului a creat o adevărată euforie pe rețelele se socializare, bucuria fanilor transformându-se în mii de mesaje de felicitare la adresa echipei hunedorene. Performanța

 

 

Componența echipelor care au jucat pe teren: 
Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Neacșa, Bradu, Hrezdac, Lupu, D. Pîrvulescu – M. Coman
Rezerve: Blaga, Nicolae, Pop, Predică, Ion, Chindriș, Herghelegiu, Mitran, Câmpan
Anternor: Florin Maxim
FC Voluntari: Vâlceanu – Droppa, Paz, Turda, Roemer – Carnat, Cascini, Răduţ – Ciobanu, Florea, Popescu
Rezerve: Fernandez, Chilili, Lambrinoc, Voican, Lopes, Cocian, Dima, Merloi, Munteanu

Antrenor principal: Florin Pârvu. 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.