Irina Loghin, Mirabela Dauer și Raoul concertează la Deva

Irina Loghin, Mirabela Dauer și Raoul concertează la Deva

Iubitorii de muzică populară vor avea şansa să participe la un concert extraordinar intitulat „Flori de Mai”. Evenimentul va aduce în fața publicului trei artiști de excepție, Irina Loghin, Mirabela Dauer și Raoul, personalități ale muzicii românești.

„Concertul Flori de Mai reprezintă o oportunitate de a petrece o seară de neuitat în compania unor artiști consacrați. Atmosfera intimă și plină de emoție va oferi publicului posibilitatea de a se conecta cu esența muzicii românești și de a trăi clipe deosebite alături de cei trei mari interpreți, sărbătorind împreună primăvara și muzica autentică românească”, se arată în anunţul de promovare a spectacolului.

Biletele au fost deja puse la vânzare, deşi spectacolul va avea loc în data de 15 mai 2024, începând cu ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva.

Iubitorii de muzică populară îşi pot rezerva un loc la concert de la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva după următorul program: luni și vineri între orele 11:00 – 14:00, miercuri între orele 14:00 – 17:00, precum și de pe platforma iabilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-deva-concert-flori-de-mai-cu-irina-loghin-mirabela-dauer-si-raoul-94649/

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.