Oameni faini AJUTĂ SATUL. Fii alături de ei!

Oameni faini AJUTĂ SATUL. Fii alături de ei!

Sunt veseli, optimişti şi inimoşi. Împreună au creat, credem noi, cea mai frumoasă iniţiativă civică din judeţul Hunedoara. Ajută satul. De fapt, ei ajută oriunde apare câte un suspin discret, aproape imperceptibil pentru noi cei ce am scăpătat în vuietul cotidian. Nu au o agendă ascunsă, nu fac trambulină politică din „activismul” lor şi nici nu se mufează la resurse publice – cum se întâmplă, din păcate, cu foarte multe iniţiative civice. Sunt de admirat. Pentru tot ceea ce fac, am putea să le mulţumim. Sau, şi mai bine, le putem fi alături.

În urmă cu câteva ore, echipa Ajută Satul a lansat un apel.

Membrii Campaniei Umanitare Ajuta Satul, vă invită să le fiţi alături, să susţinem încă o familie care este greu încercata în această iarnă!

Drama familiei din Comuna Dorba, care doreşte să rămană anonimă, a început în data de 29.01.2024, când un incendiu le-a mistuit casa.  Din fericire toţi au scăpat teferi dar această familie de patru persoane, dintre care o feiţă de 4 ani jumate, a rămas fără adăpost!

„La momentul actual avem o listă cu necesarul materialelor de care ar mai avea nevoie și ce le este util acum ( restul materialelor au fost primite pe datorie de la firma unde lucrează băiatul)

-MÂNĂ DE LUCRU pentru reconstrucție, începând din data de 12.02. 2024:

Pentru interior :

– 40 saci adeziv polistiren

– 15 saci tinci alb de 40 kg

– 5 suluri plasa fibra

– 2 găleți lavabil alb

– mocheta 90 m2

Pentru casă:

– geam de baie

– 3 uși pentru camere

– o ușă pentru baie

– o ușă casă( ieșire)

– mașină de spălat haine

– electrocasnice

– televizor

– frigider, congelator

– colțar pentru bucătărie

– paturi dormitor

– pat pentru fetiță

– Covoare, mochetă

– Aragaz

– Givetă, cadă duș,

– Mobilă de bucătărie

– polistiren 100m2

– adeziv polistiren 15 saci

– tinci alb 10 saci

– 2 galeti de lavabil pt exterior

– 8 cutii gresie de exterior

– 40 saci de ciment

– VA MULȚUMESC  in numele lor anticipat!

Pentru detalii :

Alexandra Inisca persoana de legatura din Dobra

+40726172516

Sau de la AJUTA SATUL

Marius Achim Stefan

+40728290701

Mulțumim anticipat in numele lor!

NU NE LASAM!

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.