Serbările Cetății 2024. Restricţii de circulaţie în Deva

Serbările Cetății 2024. Restricţii de circulaţie în Deva

„Serbările Cetății” Deva 2024 aduc restricţii de circulaţie în zona Pieţei Cetăţii, pe toată durata desfăşurării evenimentului.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, începând de joi, 23 mai 2024, ora 8:00, până luni, 27 mai 2024, ora 10:00, accesul autovehiculelor în parcarea amenajată în Piața Cetății Deva, precum și în parcarea Complexului Aqualand Deva va fi restricționat. De asemenea, începând din data de 24 mai 2024,, ora 8:00, până în 27 mai 2024, ora 10:00, traficul rutier va fi închis pe strada Stadionului, până la intersecţiile cu străzile Axente Sever şi strada Horea, pe strada Axente Sever, intersecție cu strada Horea și intersecție cu strada Tribunul Solomon.

Dacă situația operativă o va impune, circulația va fi restricționată și pe strada Valeriu Braniște, intersecție cu strada Horea, după același program.

Primăria Municipiului Deva face apel la toţi participanţii la traficul rutier să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

„Serbările Cetății 2024” se desfăşoară în perioada 24-26 mai 2024, în Piaţa Cetăţii Deva.

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.