Ultimele zile de distracţie pe gheaţă la Deva

Ultimele zile de distracţie pe gheaţă la Deva

Patinoarul în aer liber din Deva își va închide porțile în seara zilei de duminică, 25 februarie 2024.

„Pentru mii de deveni și nu numai, pasionați de distracția pe patine, patinoarul a fost locul de recreere preferat, de la deschiderea acestuia în luna decembrie a anului trecut și până acum. Iubitorii de distracție pe gheață mai au la dispoziție 5 zile ca să se bucure de facilitățile oferite de această bază de agrement. Reamintim că, la propunerea Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat ca pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în Deva să beneficieze de acces gratuit dar și de închirierea gratuită a patinelor”, se arată într-un comunicat transmis de la Primărie.

Patinoarul artificial amplasat în Parcul Cetate are o suprafață de 450 de metri pătrați și o capacitate de 130 de persoane pe serie. Cei care vin la patinoar au la dispoziție o încăpere încălzită unde se pot echipa pentru distracția pe gheață.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.