Salvamont: 36 de persoane salvate de pe munte, în doar 24 de ore

Salvamont: 36 de persoane salvate de pe munte, în doar 24 de ore

Un număr de 36 de persoane au fost salvate, în ultimele 24 de ore, de către salvamontişti, 11 dintre acestea fiind transportate la spital, anunţă, luni, Salvamont România.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional s-au primit 41 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont.

Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri – şase – au fost primite de către Salvamont Municipiul Braşov, urmând Salvamont Lupeni şi Salvamont Prahova, cu câte cinci solicitări.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 36 de persoane. Dintre acestea, 11 au fost predate serviciului de ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au primit şi 33 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, menţionează reprezentanţii Salvamont.

Sursa: Agerpres

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.