Un bilețel pentru ministrul Justiției, Alina Gorghiu

Un bilețel pentru ministrul Justiției, Alina Gorghiu

Prea iubită și îndrăgită Doamnă! Aveți grijă că pe la Ministerul Justiției se produc derapaje din ce în ce mai  ciudate. Colegul dumneavoastră de partid, sforarul Iulian Dumitrescu de la Consiliul Județean Prahova, este cercetat la domiciliu pentru o mită încasată de cîteva milioane de euro.

Oare măsura asta ca un praf în ochi n-are nici o legătură cu faptul că era „prim”-vicepreședinte PNL? Și că era sponsor de bază al partidului și prieten al dumneavoastră? Vă dați seama că, pentru o asemenea acuzație, în orice țară din lume ar fi urmat o arestare?

Pentru sume mult mai mici, alții fac pușcărie sau dorm în arest.

Mîine, se judecă  dosarul  reclamantului Lucian Isar, soțul dvs. (21459/299/2023).

V-a spus sau nu? Sau dumneavoastră i-ați sugerat să deschidă acest proces prin care să ceară anularea obligației de plată de o jumătate de milion de euro numai pentru faptul că păgubiții n-au avut de unde să-și recupereze banii? Dacă n-au avut de unde recupera, să se șteargă!

Nu cumva ați plănuit împreună partajul de pe urma căruia toate bunurile să vă  revină, iar soțul să rămînă amărît, fără  valori asupra cărora să poată fi executat?

N-ar trebui să-l sunați pe președintele Nicolae Ciucă să-l întrebați dacă vă puteți băga coada și pentru reclamantul Lucian Isar, dator cu 500.000 de euro, conform unei sentințe definitive a ÎCCJ.

Ce-ar fi să-l sunați pe președintele Klaus Iohannis să-l întrebați cum s-a descurcat cu casele de la Sibiu și dacă ar fi de acord cu o asemenea soluție trasă de păr și în cazul soțului dvs?

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.