Pistolul polițistului din Brad, de negăsit

Pistolul polițistului din Brad, de negăsit

Pistolul polițistului din Brad, care i-a fost sustras în timpul unei misiuni, nu a fost găsit nici după două săptămâni de căutări. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara (IPJ) Hunedoara, căutările continuă în același perimetru din comuna Crișcior, unde a fost găsită centura tactică a polițistului brădean.

În seara zilei de 7 ianuarie, polițiștii de la Secția Rurală Crișcior au intervenit pentru a aplana un conflict între mai multe persoane, la un bar din localitate. Deoarece conflictul risca să degenereze, agenții au cerut sprijinul colegilor lor din Brad. În timpul în care un polițist încerca să imobilizeze o persoană recalcitrantă, centura tactică pe care se aflau un spray lacrimogen, bastonul telescopic, un pistol, două încărcătoare cu gloanțe și alte accesorii i-a fost sustrasă. Centura tactică a fost găsită, dar de pe ea lipseau pistolul și un încărcător..

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Trei bărbați au fost arestați, Dumitru Mirea și Ionel Gheorghe Nagy pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar Constantin Mirea, bărbatul suspectat că a furat pistolul, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și: Polițiștii caută cu disperare arma dispărută a colegului lor. Cine-i suspectul care ar fi furat pistolul? (VIDEO)

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.