Accident rutier cu trei victime, la Toplița

Accident rutier cu trei victime, la Toplița

Pompierii militari ai Detașamentului Hunedoara au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, prin apel la 112, să intervină la un accident rutier care a avut loc pe drumul județean 687 D, la intrarea în localitatea Toplița.

„Echipajele s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD. Totodată, la locul accidentului a intervenit și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. Autoturismul a derapat în afara părții carosabile, iar în urma accidentului, trei dintre cele patru persoane aflate în autovehicul, conștiente, dar cu traumatisme, au fost preluate de ambulanțe și transportate la UPU Hunedoara”, a declarat maiorul Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara. 

De asemenea, echipajele de pompieri au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, care se impun în astfel de situații.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.