AUR Hunedoara și-a înscris candidații pentru Consiliul Județean și Primăria Deva

AUR Hunedoara și-a înscris candidații pentru Consiliul Județean și Primăria Deva

Organizația județeană AUR Hunedoara și-a înscris oficial candidații pentru alegerile locale la Consiliul Județean (CJ) și Primăria Deva. Marius Mane, vicepreședinte al AUR Hunedoara, va candida pentru președinția CJ, iar Gabriel Ionașcu se va bate pentru funcția de primar al Devei.

„Noi, cei de la AUR, sperăm că odată ce vom ajunge să convingem electoratul, vom fi cei care vom asigura o schimbare reală în ceea ce înseamnă administrarea acestui județ. Suntem optimiști că lumea va înțelege că la nivelul județului este nevoie de o schimbare și că oamenii își doresc să încerce și un alt mod de administrare a județului. De ce spun asta? Pentru că unii au impresia că județul acesta a devenit propria lor moșie și noi considerăm că prin ceea ce le propunem alegătorilor din acest județ vom face ca să existe un echilibru în politică și în administrație. Astfel că tot ce se va face în acest județ să fie de o transparență totală în ceea ce dorim să facem și să dezvoltăm. Avem proiecte le vom prezenta în următoarea perioadă, în campanie. Să dea Domnul să fie într-un ceas bun și oamenii să înțeleagă că AUR este soluția pentru acest județ”, a declarat Marius Mane.

Președintele organizației județene, Tiberiu Barstan, a afirmat că oamenii care candidează la alegerile locale de la AUR îi vor reprezenta cu cinste pe hunedoreni. La rândul său, candidatul pentru funcția de primar al Devei, Gabriel Ionașcu, a spus că scopul AUR este de a crește calitatea vieții, prin proiectele pe care le au pentru oraș.

„Cu credință și cu sufletul deschis am venit să depunem candidaturile, astăzi, în ideea în care ne dorim să facem bine pentru cetățenii municipiului Deva. Ne dorim să realizăm lucruri deosebite, să îmbunătățim calitatea vieții nu doar prin a face declarativ aceste lucruri. Avem o sumedenie de proiecte pe care le vom prezenta în perioada următoare, pentru că este important să vadă modul în care vom aborda după 9 iunie acest fapt”, a precizat Gabriel Ionașcu.

Fostul viceprimar al Devei, Răzvan Mareș, va candidat pe lista AUR la Consiliul Local al municipiului Deva. Acesta a criticat dur actuala administrație a orașului, spunând că din punct de vedere admninistrativ ultimii șapte ani au fost dezastruoși pentru Deva.

„Sunt șapte ani în care și-au bătut joc de acest oraș. Îmi spunea un prieten și să vrem să facem lucrurile în acest fel și dacă voiam să sabotez nu mi-ar fi ieșit în felul acesta”, a punctat Răzvan Mareș.

Recomanda

1 Comentariu

  1. Nu înțeleg din ce motive nu am fost ștearsă din lista candidaților aur la Consiliul local Deva. Eu am depus retragerea camdidaturii. Rog a se lua act ca eu ,Sortan Eugenia, nu candidez la Consiliul local Deva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.