Campanie gratuită de colectare a deșeurilor electrice în municipiul Hunedoara

Campanie gratuită de colectare a deșeurilor electrice în municipiul Hunedoara

An image of several old appliances at a recycling facility.

În data de 1 februarie, în municipiul Hunedoara, va avea loc o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice. Persoanele care sunt interesate să predea aparatura veche nu vor trebui să se deplaseze la un centru de colectare specializat, deoarece firma care colectează va veni să ridice deșeurile de la domiciliu, în baza unei programări telefonice sau pe site-ul www.roecollect.ro.

„Joia aceasta, #acasăLaHunedoara avem o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice direct la tine acasă cu RoEcollect! Scapă de orice aparat electric sau electronic de care nu te mai folosești!
Programează-ți preluarea deșeurilor electronice, acum, la 0755 406 406 sau completează formularul online www.roecollect.ro/contact/– disponibil 24h/7zile”, este mesajul transmis de Primăria Municipiului Hunedoara.

Reprezentantul firmei RoEcollect a precizat pentru Cotidianul de Hunedoara că, dacă vor fi înregistrate comenzi de ridicare a deșeurilor electrice din municipiul Deva și acestea vor fi ridicate.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.