Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii, în mai multe localități din județ

Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii, în mai multe localități din județ

Administrația Națională de Meteorologie a transmis un avertisment de COD PORTOCALIU de ploi și vijelii pentru mai multe localități din estul județului Hunedoara. Avertizarea este valabilă astăzi, timp de o oră. Localitățile afectate de fenomenele meteo extreme sunt: Beriu, Boșorod, Mărtinești, Orăștioara de Sus, Romos.

„În intervalul orar 18:00 – 19:00 a fost emis Cod portocaliu de ploi și vijelii. Sunt posibile AVERSE TORENȚIALE CARE VOR ACUMULA PESTE 35…40 L/MP, FRECVENTE DESCĂRCĂRI ELECTRICE, INTENSIFICĂRI ALE VÂNTULUI, GRINDINĂ”, a transmis ANM.

Codul portocaliu este valabil și pentru localități din județele Timiș și Caraș-Severin.

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.