Concert caritabil în orașul Simeria

Concert caritabil în orașul Simeria

Desprins din moto-ul „Magia sărbătorilor începe prin a dărui!”, luni, 18 decembrie 2023, la Parcul de Afaceri din Simeria cu ajutoarele care au pus mâna la realizarea întregului proiect: Centrul Cultural și de Creație,  Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” și Asociatia părinților de la Liceul T.T.F. „Anghel Saligny” din Simeria, a avut loc concertul caritabil ce a strâns fonduri  pentru micuțul Alexandru Teodor din Simeria și copiii de la Centrul „Renaître” din Orăștie.

Pentru ca această magie să meargă mai departe şi să ducă un îndemn, să viseze şi să creeze propriile scenarii, organizatorii  au fost autorii ce ambalează povestirea unei seri într-o poveste cu muzică. Iar paginile poveștii au fost scrise de: Orchestra și Corurile reunite ale Liceelor „Anghel Saligny” din Simeria și „Aurel Vlaicu” din Orăștie conduse de domnul profesor Octavian Eugen; Corala „Sacerdotes” a Episcopiei Devei si Hunedoarei, sub îndrumarea pr. Daniel Balea; Ana Scânteie la pian; Larisa Săndescu vocal; Andrei Otescu la saxofon.

Interpretul și compozitorul – la doar 16 ani – Andrei Arhip; Pianiștii Drucan Negrea și Dan Cezar au ridicat publicul spectator în picioare pentru măiestria și frumusețea interpretărilor.

Colindătoarele Ioana Voica, Simona Igreţi și artista Marinela Stroia au încheiat concertul caritabil de la Simeria.

„Artiștii care au urca pe scenă au răspuns cu drag invitației noastre, pentru a face un act caritabil împreună. Și ei și-au dorit să fie alături de noi și nu au spus „nu” atunci când i-am contactat, ceea ce m-a bucurat foarte tare”, a mai spus, Mărioara Cernescu, Director Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. Sufletul evenimentului conceput să aducă o rază de lumină și bucurie în prag de sărbători.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.