Ei se ”bat” pentru Capitala Văii Jiului

Ei se ”bat” pentru Capitala Văii Jiului

La Petroșani, lupta electorală pentru postul de primar al municipiului se va da între patru candidați. Aceștia sunt Tiberiu Iacob Ridzi (PSD), Cristian Cațan (AUR), Cosmin Rădescu (PNL) și Dorina-Veronica Niță (independent). Totodată, PSD, AUR, PNL și UDMR au depus liste complete de candidați pentru Consiliul Local al municipiului Petroșani. Dorina-Veronica Niță candidează în calitate de independent și pentru un loc în CL Petroșani.

Lupta electorală în Capitala Văii Jiului a debutat cu un incident, atunci când autoturismul pe care îl folosește candidatul PNL, Cosmin Rădescu, a fost vandalizat. Polițiștii au deschis o anchetă, rezultatele căreia nu sunt, deocamdată, cunoscute.

Actualul primar al municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, se află la al patrulea mandat, iar în urmă cu două luni a migrat de la PNL la PSD.

Citește aici: https://hd.cotidianul.ro/lovitura-de-teatru-pimarul-ridzi-a-trecut-la-psd/

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.