SportGata de ultima reprezentație #AcasălaHunedoara în acest sezon!

Gata de ultima reprezentație #AcasălaHunedoara în acest sezon!

Echipa noastră intră, mâine, în teren pentru ultima dată în actuala stagiune, în fața propriilor fani. Întâlnim FK Csikszereda, de la ora 17:30, într-un meci ce contează pentru etapa a noua a play-off-ului, penultima din acest sezon.
Va fi al patrulea duel direct din acest sezon cu formația pregătită de Robert Ilyes și a treia vizită a harghitenilor la Hunedoara, după cea din sezonul regular și cea din Cupa României. De fiecare dată, alb-albaștrii s-au impus în fața ciucanilor. A fost 2-0 în campionat și 4-2 în Cupa României, meciuri care au avut loc în a doua jumătate a lunii august. În turul play-off-ului, roș-negrii au câștigat întâlnirea de pe teren propriu, 2-1, grație unui penalty acordat extrem de ușor și transformat de Richard Jelena. Pentru corviniști deschisese scorul Antonio Bradu, în prima repriză.
Oaspeții jocului de mâine ocupă locul cinci în clasamentul play-off-ului, cu 40 de puncte, 9 mai puține decât echipa noastră și ajung la Hunedoara după o serie negativă, cu trei înfrângeri și o remiză de la victoria din meciul direct. Harghitenii au cedat cu Gloria Buzău (0-1), Unirea Slobozia (0-1) și CS Mioveni (1-3) și au obținut un punct din confruntarea cu CSC Șelimbăr, încheiată 2-2. În ultima rundă, FK Csikszereda va juca, acasă, cu Gloria Buzău. După eșecul suferit la Mioveni, Robert Ilyeș a vorbit despre ce va urma la gruparea ciucană de acum, când începe să facă planul pentru barajul de promovare în SuperLiga României: „Dacă echipa o să joace cum am jucat când ne-a ieșit jocul, atunci da, putem pune probleme echipelor din Liga 1. Trebuie să ne uităm că echipele din Liga 1 au jucători mult mai valoroși ca noi, cu experiență mult mai mare. Mai avem două meciuri… mai ales la Hunedoara, dacă nu te prezinți sută la sută concentrat, să faci un meci bun… Hunedoara e o echipă foarte bună, mai ales acasă. Sper să facem un meci bun la Buzău, pentru a ne pregăti pentru baraj”.

„Am mai spus-o, va fi un nou joc dificil, dar avem nevoie de astfel de partide în această perioadă, înaintea meciului din finala Cupei României. Chiar dacă n-au avut parcursul pe care îl aşteptau în ultime runde, cei de la Miercurea Ciuc sigur vor veni montaţi pentru acest joc, probabil şi în ideea în care şi ei trebuie să fie bine, din toate punctele de vedere, pentru barajul de promovare. Îmi doresc să ţinem toate punctele acasă, mai ales că e ultima întâlnire cu fanii pe propria arenă. Nu sunt genul care să ţină cont foarte mult de date statistice, dar ar fi, într-adevăr, o performanţă aparte să rămânem cu doar un singur eşec pe teren propriu într-un campionat întreg, în sezonul în care am revenit în liga secundă”, a prefaţat întâlnirea de mâine antrenorul nostru, Florin Maxim.

Casele de bilete de la stadion se deschid mâine, de la ora 10:00 până aproape de startul jocului. Meciul va fi transmis, în direct, de Digi Sport şi Prima Sport.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.