Incendiu într-un bloc din Dacia Devei

Incendiu într-un bloc din Dacia Devei

Pompierii au evacuat în crucea nopţii 13 persoane dintr-un bloc din Dacia Devei, din cauza unui incendiu izbucnit într-o garsonieră. Din primele informaţii, focul ar fi izbucnit din cauza unui „foc deschis în spaţiu închis” (probabil, o lumânare sau o ţigară).

„Pompierii Detașamentului Deva au intervenit în această noapte, puțin după ora 01:00, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în Deva, la o garsonieră a unui bloc de locuințe de pe strada Aleea Romanilor. Intervenția s-a realizat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu un echipaj SMURD. La fața locului s-a aflat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.Pompierii au evacuat 13 persoane, 11 adulți și 2 copii, iar o altă persoană, o femeie, a fost transportată la UPU Deva, conștientă, prezentând simptome ale intoxicării cu fum”, informează ISU Hunedoara.

Incendiul a fost lichidat, flăcările producând distrugeri ale mobilierului și aparaturii electrocasnice din locuință. Pentru că incendiul a fost localizat rapid, flăcările nu s-au extins la apartamentele învecinate.

După finalizarea misiunii, cele 13 persoane s-au reîntors în apartamente, iar femeia intoxicată cu fum, aflată sub supraveghere medicală la spital, se află în stare stabilă urmând să fie externată.

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.