Irina are nevoie de ajutor! Vino la concertul caritabil organizat de elevii de la Liceul „Traian Lalescu” din Hunedoara

Irina are nevoie de ajutor! Vino la concertul caritabil organizat de elevii de la Liceul „Traian Lalescu” din Hunedoara

Elevii și profesorii de la Liceul Teoretic ”Traian Lalescu” din Hunedoara, împreună cu colegii lor de la Școala de Muzică, organizează un concert caritabil pentru a o sprijini pe Irina Aparaschivei. De patru ani, de când a fost diagnosticată cu leucemie, copila luptă pentru viața ei, sprijinită de familie. Acum, se află într-un spital din Roma (Italia), iar viața ei depinde de tratamentul pe care i-l administrează medicii italieni. Familia Irinei a făcut eforturi supraomenești pentru a-i asigura medicația de care are nevoie, iar acum a ajuns la capătul puterilor.

Spectacolul caritabil va avea loc în data de 11 decembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură din municipiul Hunedoara.

„Avem mare nevoie să strângem o sumă de bani pe care să o trimitem Irinei, să-i facem o bucurie. Este o situație excepțională, am încercat să o ajutăm pe mai multe căi, iar acum situația este disperată. Irina este un copil foarte bun la învățătură, este un copil deosebit. Vrem să o bucurăm, acum, în prag de sărbători. Tratamentul costă foarte mult, iar noi nu putem lăsa lucrurile la voia întâmplării, mai ales, când este vorba de un copil. Ne-am rugat de mai multă lume să facă donații. Nu știu cât vor rezista părinții, iar fata depinde de acel tratament”, a declarat profesoara Camelia Elena Iakab, coordonatoarea Școlii de Muzică, din cadrul Liceului „Traian Lalescu”.

Așadar, elevii de la „Traian Lalescu„ vă așteaptă la concertul caritabil din data de 11 decembrie, pentru a vă bucura de un spectacol care va cuprinde colinde, melodii din diverse genuri muzicale și dansuri. Colegii și profesorii speră că se va întâmpla o minune, iar Irina se va vindeca și se va întoarce în băncile școlii.

Donații se pot face în conturile deschise pe numele mamei Irinei: APARASCHIVEI MIHAELA
EUR: IBAN   RO63BTRLEURCRT0605866801
RON: IBAN   RO16BTRLRONCRT0605866801

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.