Laborator de Radiologie nou la SJU Deva

Laborator de Radiologie nou la SJU Deva

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva are un Laborator de Radiologie și Imagistică Medicală modernizat cu fonduri europene nerambursabile

Modernizarea Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al SJU Deva face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează modernizarea și dotarea Laboratorului de radiologie și imagistică medicală, a Laboratorului de medicină nucleară și extinderea Cabinetului Pediatrie în cadrul Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Deva.

Cabinetele de investigații imagistice din cadrul Laboratorului sunt dotate, printre altele, cu un CT performant, un mamograf nou, pentru care există o foarte mare cerere, ecograf de ultimă generație și alte echipamente de investigare și diagnosticare a pacienților.

Valoarea obiectivului de investiții „Modernizare și dotare laborator radiologie și imagistică medicală, laborator de medicină nucleară, extindere pentru cabinet pediatrie în cadrul ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgența Deva”  s-a ridicat la 17,2 milioane de lei, iar lucrările au durat 23 de luni. Pentru lucrările executate s-au alocat 9.093.467,36 lei, pentru dotarea cu echipamente medicale 8.056.181,00 lei, iar pentru achiziția de mobilier 45.838,80 lei. Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020 și bugetul propriu al Consiliului Județean Hunedoara.

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.