”Mărgan” s-a predat, după ce polițiștii nu l-au putut prinde de o săptămână

”Mărgan” s-a predat, după ce polițiștii nu l-au putut prinde de o săptămână

Deveanul Cornel Crîznic, zis „Mărgan”, s-a predat, astăzi, la poliție. Acesta avea pe numele său mandat de arestare în lipsă, după ce a fost implicat în bătaia din 3 februarie, din fața localului Crama dacilor.

„În această dimineață, în jurul orei 10:15, bărbatul în vârstă de 53 de ani, din municipiul Deva, bănuit de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice (ca urmare a implicării în altercația din data de 3 februarie 2023, din zona unui local din municipiul Deva) s-a predat la sediul Poliției Municipiului Deva. Bărbatul, care se afla în urmărire națională, va fi prezentat instanței pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă emis, în lipsă, pe numele său la data de 07 februarie a.c., după care va fi depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva”, a transmis comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

În imaginea obținută de Cotidianul de Hunedoara (foto sus dreapta), interlopul „Mărgan” a fost surprins în noaptea de 3 februarie, pe stradă, având un topor în mână, pregătit fiind pentru reglarea de conturi care a urmat. Împreună cu acesta mai sunt alți doi bărbați care au fost implicați în bătaia de la Crama dacilor.

Din datele anchetatorilor, în altercația din 3 februarie, au fost implicați patru bărbați, respectiv Cornel Crîznic, Florin Bălan, Claudiu Roznovan și fratele acestuia, V. Roznovan.

Citește aici: https://hd.cotidianul.ro/news-alert-cunoscutul-interlop-margan-arestat-in-lipsa-un-alt-barbat-a-fost-retinut-dupa-bataia-de-la-crama-dacilor/

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.