Tineri prinși cu droguri în mașină, în zona municipiului Brad

Tineri prinși cu droguri în mașină, în zona municipiului Brad

Polițiștii hunedoreni au prins doi tineri care aveau droguri în mașină. Aceștia au fost opriți de oamenii legii, pe raza comunei Ribița. Tânărul de 18 ani, originar din comuna Vârfurile, Arad, care conducea autoturismul, a refuzat să se supună testării cu aparatul Drug Test. Pasagerul în vârstă de 19 ani, din Timișoara, avea un ghiozdan în care se afla o sticlă ce conținea o substanță de culoare oliv. De asemenea, în portiera mașinii, polițiștii au găsit un pachet în care se afla „iarbă” amestecată cu tutun.

„Un tânăr de 18 ani, din comuna Vârfurile, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ribița, a fost oprit de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Baia de Criș. Tânărul a refuzat să se supună testării cu aparatul din dotare, privind posibilul consum de substanțe interzise. În urma controlului efectuat de către polițiști, aceștia au identificat într-un ghiozdan aparținând unui tânăr de 19 ani, din municipiul Timișoara, care se afla în autoturism în calitate de pasager, un flacon din sticlă ce conținea o cantitate de substanță vegetală uscată, de culoare oliv, sub forma unui mugure și un grinder de culoare verde, în interiorul căruia se observau urme de substanță vegetală de culoare oliv. De asemenea, într-una dintre portierele autoturismului, polițiștii au găsit o substanță vegetală de culoare oliv, combinată cu tutun, ambalată în hârtie”, a informat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a posibilității consumului unor substanțe interzise.
În cazul prezentat, probele materiale au fost ridicate în cadrul dosarului penal constituit, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara.

Foto: arhivă

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.