Șoferi beți mangă sau drogați, prinși în trafic de polițiștii hunedoreni

Șoferi beți mangă sau drogați, prinși în trafic de polițiștii hunedoreni

Oamenii legii au depistat mai mulți conducători auto, care au urcat beți la volan. Unul dintre ei a picat la testul de consum de droguri.

Astfel, un tânăr de 23 de ani din Vulcan a fost prins pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,77 de mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot din Vulcan este și un bărbat de 37 de ani, care a fost prins la volanul autoturismului, în municipiul Deva. Acesta avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un alt tânăr de 19 ani, de data aceasta din Brad, a fost prins plimbându-se cu mașina, prin centrul municipiului, având o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Beat criță, un șofer din comuna Bunila, în vârstă de 51 de ani, a fost prins cu mașina între localitățile Ghelari și Ruda. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În Vulcan, polițiștii au prins un șofer care a picat la testarea cu aparatul Drug Test.

„Un tânăr de 29 ani, din municipiul Petroșani, a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Paroșeni din municipiul Vulcan, care în urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

În toate cazurile, polițiștii au deschis dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acțiunile polițiștilor au avut loc în perioada 23 – 26 februarie.

Sursa foto: zdpn.ro

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.