Ziua Mondială a Teatrului, marcată la Deva

Ziua Mondială a Teatrului, marcată la Deva

În fiecare an, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva și Primăria Municipiului Deva, în data de 27 martie, sărbătoresc împreună Ziua Mondială a Teatrului.

„O dată pe an, suntem împreună pentru a onora viața teatrului și pentru a omagia teatrul care aparține vieții noastre de zi cu zi. Trupa de teatru PRO SCENIUM a Centrului Cultural «Drăgan Muntean» din Deva își respectă onoranta tradiție de a marca această sărbătoare și acum, după 9 ani de neîntreruptă experiență scenică”, au transmis reprezentanții trupei PRO SCENIUM. 

Reprezentația spectacolului „Cu vaporul…printre stele” programată miercuri, 27 martie, la ora 12:00, în sala mare a Centrului Cultural, este un dar pe care tinerii pasionați de teatru, participanți la proiectul „Teatrul ca disciplină de viață” inițiat de regizorul și profesorul Mihai Lungeanu și susținut de Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, îl oferă spectatorilor fideli, și ei, la fel de pasionați de măiestria unei arte care ne include pe toți.

Publicul este așteptat la spectacol, pentru a marca împreună cu artiștii Ziua Mondială a Teatrului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.