Descoperire macabră la Orăștie. Tânăr fără suflare găsit pe o stradă din municipiu

Descoperire macabră la Orăștie. Tânăr fără suflare găsit pe o stradă din municipiu

Un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort pe o stradă periferică din Orăștie. Cauzele care au dus la decesul acestuia nu sunt cunoscute. Cadavrul tânărului a fost descoperit de către un trecător, care a anunțat polițiștii. Din primele cercetări, nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale, însă necropsia va stabili cu exactitate cauza morții, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

„La data de 22 aprilie 2023, in jurul orei 18:30, Poliția Municipiului Orăștie, a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, pe strada General Zărnescu din municipiul Orăștie, se află o persoană căzută în stare de inconștiență. Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că, este vorba de un tânăr de 21 ani, din municipiul Orăștie și în continuare se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul tânărului”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei.

În acest cazcauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru de ucidere din culpă, fiind vorba de moarte suspectă.

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.