Traficanții care vindeau droguri elevilor din Valea Jiului, rămân în arest

Traficanții care vindeau droguri elevilor din Valea Jiului, rămân în arest

Cei patru indivizi din Valea Jiului, acuzați de trafic de droguri de mare risc și alte infracțiuni, rămân în arest. Curtea de Apel Alba Iulia le-a respins contestațiile formulate împotriva deciziei Tribunalului Hunedoara de a-i trimite după gratii.

„Respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații FOGARAŞI ALEXANDRU-GABRIEL, PINTEA MIRCEA-SAMUEL, TOMA VASILE-CRISTINEL și GRIGORE ANAMARIA-BEATRICE, împotriva Încheierii penale (…) pronunțată de Tribunalul Hunedoara. DEFINITIVĂ”, se arată în minuta instanței. 

În data de 18 februarie, mascații au descins la domiciliile suspecților din Valea Jiului, pentru a face percheziții într-un dosar de constituire de grup infracțional de droguri, trafic de droguri de mare risc și șantaj. Anchetatorii susțin că inculpații vindeau substanțe interzise în zona școlilor din Petroșani și din alte localități din Valea Jiului. Substanțele pe care aceștia le vindeau sunt încadrate la droguri de mare risc, constând în cocaină, ecstasy sau Crystal. Unul dintre inculpați, Alexandru Gabriel Fogarași, este acuzat că a șantajat și amenințat o minoră care cumpărase droguri de la el, dar nu i le-a plătit.

Citește și: ACTUALIZARE: Cine sunt traficanții de droguri din Valea Jiului, arestați preventiv. Unul dintre ei a șantajat o minoră

Rețea de traficanți de droguri din Valea Jiului, destructurată de DIICOT. Vindeau canabis, Crystal și cocaină în zona școlilor

Sursa foto: obiectivbr.ro

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.