Ambulanță privată, implicată într-un accident rutier la Călan

Ambulanță privată, implicată într-un accident rutier la Călan

O ambulanță privată, care transporta trei pacienți, a fost implicată într-un accident rutier la Călan. Din datele polițiștilor, autoturismul a ieșit de pe șosea, răsturnându-se în câmp.
„Un bărbat de 59 de ani, din comuna Ghelari, în timp ce transporta pe DN66, pe raza orașului Călan, cu o ambulanță privată trei persoane, respectiv o femeie de 72 de ani și doi bărbați, în vârstă de 54 și de 64 de ani, toți din Hațeg, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă și două echipaje medicale, cele petru persoane implicate în evenimentul rutier (conducătorul auto și cei trei pasageri) fiind transportate la spital”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
Persoanele rănite, conștiente și cooperante, au fost transportate de ambulanța SMURD și de cele ale Serviciului de Ambulanță Județean la spitalele din Hunedoara și Deva. Pompierii au asigurat, totodată, măsurile PSI care se impun în astfel de situații.
În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Recomanda 2

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.