Asfaltul electoral nu se lasă așteptat la Deva

Asfaltul electoral nu se lasă așteptat la Deva

Bulevardul 22 Decembrie din Deva va avea un covor asfaltic nou-nouț. Mirosul de bitum s-a făcut simțit deja în oraș, drumarii începând de astăzi turnarea noului înveliș de asfalt.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Deva au precizat că asfaltul vechi a fost frezat, iar acum se toarnă asfalt nou, între sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu (Zona Ceangăi) și intersecția cu străzile Mărăști și Carpați.

„Astăzi, se toarnă asflatul pe partea dreaptă a intrării în Deva de către Simeria, pe două benzi de circulație. De mâine, se va turna covorul asfaltic și pe celălalt sens de circulație, tot pe două benzi. Apoi urmează a treia bandă de circulație de la axul drumului. Zona în care se efectuează lucrările este semnalizată corespunzător.
Facem un apel la cetățenii care parchează mașinile pe Bulevardul 22 Decembrie, să elibereze benzile de circulație atunci când constructorul toarnă asfaltul.

După finalizarea lucrărilor pe acest tronson de drum, continuă turnarea de la intersecția Bulevardului 22 decembrie cu strada Mărăști și până la sensul giratoriu de la Lido. La finalul lunii aprilie vom finaliza lucrările de asfaltare până în zona Pieței (intersecția Bulevard Iuliu Maniu cu Bulevardul Decebal)”, a transmis Florin Oancea, primarul municipiului Deva. 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.