Două tinere, rănite într-un accident rutier în zona Bradului. S-au răsturnat cu mașina în șanț

Două tinere, rănite într-un accident rutier în zona Bradului. S-au răsturnat cu mașina în șanț

Două tinere au ajuns la spital, fiind rănite într-un accident rutier, care s-a produs pe drumul național 76, în zona Dealu Mare. Cele două tinere se deplasau cu autoturismul, în calitate de pasagere, pe direcția Brad – Deva. Într-o curbă la stânga, șoferul, un bărbat de 36 de ani din Buzău, a pierdut controlul volanului, iar mașina a plonjat în șanțul de pe marginea drumului.

„Un bărbat de 36 ani, din municipiul Buzău, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 76 în localitatea Dealu Mare, pe direcția Brad – Deva, la km. 21+890 m, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de mers părăsind partea carosabilă și intrând cu autoturismul în șanțul de pe marginea drumului.
În urma acestui accident rutier a rezultat rănirea a două tinere de 26 și 31 ani, care se aflau în autoturism în calitate de pasagere”, a transmis Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Victimele au fost preluate și transportate la spital de către echipajele medicale sosite la fața locului în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Apuseni Info

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.