Escrocherii cu electrocasnice. Mascații au descins la domiciliile suspecților din Valea Jiului

Escrocherii cu electrocasnice. Mascații au descins la domiciliile suspecților din Valea Jiului

Mascații au descins astăzi la domiciliile unor persoane din Valea Jiului, acuzate de înșelăciune. Escrocii comandau de la un magazin din Petroșani aparatură electrocasnică, spunând că sunt angajați ai unor firme și că plata produselor o vor face, ulterior, din conturile angajatorilor. Dar nu au achitat niciun leu, creând furnizorului de electrocasnice o pagubă de 87.000 de lei.

„La data de 22 februarie 2024, polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza mai multor localități situate în Valea Jiului, constând în aceea că, o societate comercială din municipiul Petroșani, a fost înșelată de mai multe persoane cu suma de 87.000 lei, de mai multe persoane care s-au recomandat ca fiind reprezentanți ai altor societăți comerciale prin plasarea de comenzi neachitând produsele livrate”, a transmis Carla Strujan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Până în prezent au fost recuperate bunuri în valoare de 6000 lei. În continuare se fac cercetări față de prezumtivii autori în stare de libertate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

La acțiunile de astăzi, din Valea Jiului, au participat polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara împreună cu polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.