Șapte candidați la șefia Consiliului Județean Hunedoara

Șapte candidați la șefia Consiliului Județean Hunedoara

Perioada de înscriere a candidaților pentru alegerile locale din data de 9 iunie s-a încheiat ieri, 30 aprilie. Biroul Electoral Județean (BEJ) Hunedoara a publicat hotărârile privind admiterea candidaților pentru președinția Consiliului Județean (CJ) Hunedoara și listele de candidați pentru funcțiile de consilieri județeni.

Șapte candidați s-au înscris în bătălia electorală pentru șefia CJ Hunedoara.
Aceștia sunt, în ordinea în care s-au înscris la BEJ:
1. Călin Petru Marian – Partidul Național Liberal (PNL);
2. Laurențiu Nistor – Partidul Social Democrat (PSD);
3. Marius Mane – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
4. Marta Mate – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
5. Ioana Cristina Pinte – Partidul Național Conservator Român (PNCR);
6. Constantin Doru Aparaschivei – Partidul Alternativa Dreaptă (PAD);
7. Robert Eugen Muzsic – Alianța electroală Dreapta Unită (ADU): Uniunea Salvați România (USR) – Partidul Mișcarea Populară (PMP) – Forța Dreptei (FD).
De asemenea, PNL, PSD, AUR, UDMR, PNCR, PAD, ADU și PUSL au depus liste de candidați pentru funcțiile de consilieri județeni, la care se adaugă candidatul independent Alin Cosmin Olărașu.

Campania electorală va începe în data de 10 mai şi se va încheia pe 8 iunie 2024, la ora 7.00, conform https://www.roaep.ro/ şi gov.ro.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.