Trafic rutier îngreunat, la intrare în Hunedoara. Un șofer s-a răsturnat cu mașina (VIDEO)

Trafic rutier îngreunat, la intrare în Hunedoara. Un șofer s-a răsturnat cu mașina (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs astăzi, pe drumul județean 687, la intrare în municipiul Hunedoara, dinspre Deva. Un autoturism care circula pe sensul de mers către Hunedoara s-a răsturnat. La locul accidentului au intervenit echipajele de prim-ajutor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan, conducătorul auto a fost dus la spital pentru a fi evaluat de medici. Starea acestuia de sănătate era bună, neavând traumatisme sau răni grave.

În curs de actualizare…

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.