Accident rutier cu cinci victime, la Bretea Română

Accident rutier cu cinci victime, la Bretea Română

Un accident rutier grav s-a produs ieri seara în localitatea Bretea Română. Două autoturisme s-au tamponat, în urma impactului cinci persoane fiind rănite, două dintre acestea fiind copii de 12 și 13 ani.

„Prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțată producerea unui accident rutier în localitatea Bretea Română. De urgență, la locul indicat au fost mobilizate o autospecială dotată cu modul de descarcerare din cadrul Punctului de Lucru Bretea Română, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale SAJ. Echipajele operative au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme și au rezultat cinci victime, dintre care doi minori în vârstă de 12, respectiv 13 ani. Toate cele cinci persoane au fost evaluate medical la fața locului, au primit primul ajutor și ulterior au fost transportate la UPU Hunedoara pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, a declarat Roxana Mateuț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara. 

Totodată, pompierii militari au asigurat la locul intervenției măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.