(VIDEO) Dubiță plină cu carne, răsturnată pe autostradă la Șoimuș

(VIDEO) Dubiță plină cu carne, răsturnată pe autostradă la Șoimuș

Un accident rutier în care au fost implicate două dubițe s-a produs în această dimineață pe autostrada A1, în zona localității Șoimuș. În urma impactului o dubiță care transporta mezeluri s-a răsturnat, iar produsele s-au împrăștiat pe asfalt.

Pe perioada intervenției echipajelor de prim-ajutor, circulația rutieră pe banda a doua, pe sensul de mers Sibiu – Deva, a fost restricționată.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, circulația rutieră este restricționată pe a doua bandă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, la kilometrul 368, în zona localității Șoimuș, județul Hunedoara, întrucât a avut loc un eveniment rutier produs între două autoutilitare, soldat doar cu pagube materiale”, a transmis Poliția Română. 

Din datele transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgențe (ISU) Hunedoara, șoferii celor două autovehicule au fost evaluați medical la locul accidentului.

„Cei doi conducători auto, aflați singuri în autovehicule, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Autovehiculul răsturnat transporta produse de carmangerie, acestea fiind dispersate pe carosabil. De asemenea, pompierii au constatat că existau scurgeri de carburant, dar fără pericol de incendiu. Echipajele de intervenție au acționat pentru asigurarea măsurilor PSI, dar și pentru curățarea carosabilului”, a declarat maiorul Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 

Puțin după ora 07.00, autovehiculul răsturnat a fost preluat de o platformă de transport, iar traficul a fost reluat pe o singură bandă de mers.

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.