Mărțișoarele care AJUTĂ SATUL

Mărțișoarele care AJUTĂ SATUL

De Mărțișor, voluntarii de la „Ajută Satul” au venit cu o inițiativă inedită, aceea de a le oferi devenilor mărțișoare, iar ei, la schimb, pot face donații pentru campaniile asociației.
Banii pe care îi colectează vor fi folosiți pentru două cauze sociale. Este vorba despre o familie din Simeria, a cărui casă a ars din temelii, iar voluntarii vor să o reconstruiască. Al doilea caz este cel al unui tată cu doi copii, pe care îi crește singur, într-o locuință fără condiții minime de trai, unde voluntarii au început să amenajeze o baie.

Mărțișoarele pe care le oferă voluntarii sunt confecționate de ei, iar o parte sunt din colecții personale. 

„Am confecționat și am strâns de la donatorii noștri mărțișoare, pe care le oferim celor care fac donații pentru două cazuri speciale pe care le avem. Casa familiei Bâclea din Simeria care a ars în totalitate, iar noi o refacem și pentru un tată care își crește singur doi copii și trebuie să le facem o baie. Am zis așa: «Mărțișoare fără preț, orcât dăruiești primești!» și «Tu pui prețul bunătății tale!». Acestea sunt devizele cu care ne adresăm celor care vor să sprijine campaniile asociației noastre”, spune Silvia Olari, voluntar la „Ajută Satul”. 

Voluntarii Ștefan Ciubucă, elev la Liceul Sportiv, Andreea Beatrice Cristea și Silvia Olari vă așteaptă să vă bucurați de simbolurile primăverii care, într-un final, vor aduce bucurie pentru oameni aflați la nevoie.
Standul voluntarilor de la „Ajută Satul” îl găsiți la Târgul de Mărțișor din Deva, pe platoul din fața Centrului Cultural „Drăgan Muntean”. Târgul va fi deschis până în data de 8 martie 2024.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.